2010 är nära...

Helluu,

nu är det snart 2010 och 00-talet är över *tappar hackan*. Vad fort allt går! Jag har levt typ hela mitt liv på 00-talet och nu ska det gå över till 10-talet. Gaahg, hur ska det bli?!

Jaja, jag ska påminna mina kompisar när övergången är, hehe.

Tar lite bilder med kameran oxå.


Lite Julbilder

Hejsan,

nu kommer lite julbilder som jag själv har tagit. Inget är på mina julklappar man måste verkligen komma ihåg att fota dom.


Älskar den här bilden! Sånn himla snygg skärpa på kameran!


Jag och min syster, vi blev ganska ljusa... men det är nog den bästa bilden mormor någonsin tagit xD


Det fina snötäckta landskapet från vardagsrummet


Vår gran, ganska fin va?


Några av klapparna

Hmm... ja det var väll det. Jag har flera egobilder men jaaah... nää dom tänker jag inte visa.

Såg på da Vinci koden nyss. Inte så himla bra, men men... jag har ju läst ut boken precis så jag visste ju hur det skulle sluta. Fast... den slutade faktiskt annorlunda. Jaja.


Öhh... Soffi-dag

Hej,

har varit med Soffi hela dagen. Först så badade vi på Eriksdalsbadet och sedan åkte vi hem till mig och kollade på Twilight (inte hela sanningen men ni får nöja er med detta).

Jaja, när vi var och badade så åkte jag, Soffi, min syster Olivia, hennes kompis Emma och min pappa. Först simmade vi bara och efter ett tag så sa pappa att vi skulle få 100 spänn var om vi hoppade från 5:an. Alltså i hopptornet. Vi tackade ja och klockan tolv när hopptornet öppnades gick vi in och värme först upp med ettan och
sedan trean. Inget av det var läskigt (ofc), Olivia hoppade dock av direkt vid trean. Men när vi kom till femman så var alla inte så säkra längre... det slutade med att Emma hoppade först och sedan ville hon hoppa åttan, men tyvärr vågade hon inte det. Soffi hoppade sedan och det gick bra. Sedan sade Soffi att ifall jag inte hoppade från femman innan klockan blev fem i halv så skulle jag var tvungen att rulla mig i snön, i bara bikini! Aah! Så jag hoppade fem sekunder innan klockan blev så mycket. Men pappa hoppade aldrig, fegis. Hehe, jag retar honom. Så nu är jag 100 kronor rikare!


Nice Bibbih ^^



Förresten, var är du Ida? Har du övergett mig?

Kapitel 1 i Sunrise

Hej,

Nu tänker jag erbjuda det första kapitlet på min fanfic fort. av Breaking Dawn.
OBS! Tänk på att ni måste ha läst alla böcker i Twilight för att läsa denna.



Kapitel 1. Skolan

   ”Renesmee?” viskade mamma och smög långsamt in genom dörren. ”Är du vaken?”
   ”Mm…” mumlade jag lågt till svar, inga mänskliga öron skulle kunna uppfatta det.
   ”Ska du inte till skolan gumman?” frågade mamma och satte vid mina fötter.
   Det hade jag glömt! Jag slängde mig fort ur sängen och kollade in i mammas gyllene ögon, som studerade mig oroligt. ”Jag glömde det, ” mumlade jag och rusade ut ur rummet medans jag försökte få på mig min blåa morgonrock. Jag kastade mig nerför trapporna. Jag skymtade min mamma innan hon också försvann.
   ”Nessie!” ropade Alice när jag flög förbi henne nerför den sista trappan.
   ”Hinner inte!” svarade jag och satte handen på ytterdörren för att knuffa upp den.
   ”Kläder skulle kanske vara smart att ha på sig när man ska till skolan?” sade Rosalie som plötsligt stod bredvid mig, det kändes ibland som om hon följde mig överallt. Rose glittrade i solljuset som strömmade in från glasväggen, för en gångs skull var det sol i Forks.
   ”Kanske det, hur mycket är klockan?” sade jag fort och min röst lät lite fel. Vad hade hänt inatt när jag sov?
   Alice slängde sig graciöst nerför trappan och hon stod genast bredvid mig och Rosalie. ”Åtta”, svarade hon och log stort, ”det betyder att vi har tid att fixa dig.” Hon skrattade lekfullt och klappade händerna.
   Jag suckade ljudligt och kollade på Alice med en bedjande min.
   ”Du lovade, och du kommer hålla det!” Hon skrattade igen och slängde upp mig i hennes famn, hon sprang fort upp till hennes rum, och garderoben… som hade blivit mitt hatrum i huset.
   ”Snälla, jag kan välja kläder själv. Du gör mig bortskämd.” sade jag när Alice satt mig på min vanliga plats i den stora garderoben som just för tillfället var blå, i den stora vita fothöljen.
   ”Som om inte Jacob är värre…” muttrade Alice med låg ton. ”Hm…” sade hon sedan högre, ”Rosalie?”
   Men Rosalie stod redan vid öppningen. ”Alice.”
   ”Jag funderar på om jag ska ta på Nessie den där blåa tunikan som vi köpte i lördags, men den ger kanske fel intryck, ” Alice rynkade pannan.
   ”Det vet du nog”, Rosalie vände sig om och började gå långsamt.
   ”Nej, det är problemet!” Rosalie vände sig om igen när Alice sade det. ”Hm, äh! Jag får väll chansa. Föresten Rosalie kan du hämta Edward. Vi måste prata.”
   ”Som om han inte vet det”, mumlade Rosalie.
   ”Nej, det vet han inte. Han jagar med Jasper”, Alice kollade bedjande på henne.
   ”Hallå! Jag då! Jag vill inte sitta här i evigheter”, jag kollade på mina mostrar med en hård min.
   ”Oj förlåt Nessie, Rose?” Alice kollade förlåtande på mig och sedan på Rosalie igen.
   ”Jaja!” Rosalie log mot mig och svängde sedan om för tredje gången så att hennes gyllene hår flög runt i luften, sedan var hon försvunnen. Men hennes doft var fortfarande kvar.
   Jag drog på mig min bästa valp min och kollade på Alice. Hon suckade men tog ändå tag i en galge som hängde närmast henne, på den hängde en midnattsblå tunika som troligen skulle räcka mig till knäna.
   ”Ta på dig den här, jag väntar i badrummet.” Alice gav mig galgen med tunikan och sedan gick hon, skrattandes.
   Jag tog av mig morgonrocken och pyjamasen, och drog sedan på mig tunikan. Den kändes obekväm, sidenet satt lite för tight på höften men jag orkade ta tag i Alice och säga sanningen, hon skulle ändå inte bry sig.
   Jag gick långsamt mot badrummet där Alice förvarade alla sina skönhetsartiklar. Hon öppnade dörren precis när jag tänkt öppna den och drog mig fort in, hon satte mig på en mjuk rosaluddig pall.
   ”Perfekt!” sade Alice och började genast fixa mig. Hon satte på mig massor av olika saker och satte sedan upp mitt hår i en hög hästsvans. Jag märkte att hon skyndade sig, troligen för att pappa skulle flippa ur när han märkte vad hon tvingade på mig.
   ”Sådär!” muttrade Alice en kvart senare. Hon drog upp mig i stående ställning och slängde än en gång upp mig i hennes famn och sprang smidigt ner. Hon satte mig ner i den ljusbruna soffan som stod bredvid ytterdörren.
   Jag kollade förvånat på henne när hon försvann kvickt och gick sedan till köket och fixade fort ihop flingor och lite mjölk. Det var inte så himla gott, men jag fick nöja mig med det så att jag inte skulle börja jaga mina nya klasskamrater.
   När jag satte mig ner så öppnades dörren och pappa steg in.
   ”Hej pappa”, sade jag, ”var är Rosalie?”
   Pappa kollade på mig med ett snett leende som alltid fick min mamma att le tillbaka. ”Hej Nessie, vad fin du är! Rose kommer snart.”
   Jag log och grimaserade sedan. Det var inte speciellt skönt att sitta böjd över skålen med tunikan.
   ”Alice?” Pappa kollade upp i trappan.
   ”Mm…” svarade jag och tog en sked med flingor och tuggade.
   Pappa suckade djupt och sedan var jag själv igen. Han skulle troligen ta ett snack med Alice nu.
   ”Var är mamma?” sade jag i normal samtalston till pappa, jag visste att han skulle höra mig, vem gjorde inte det i det här huset som var fullt av vampyrer.
   ”Testar sin tur mot Emmett”, hörde jag honom svara innan en dörr slog igen. Jag satte händerna för mina öron. Ibland överreagerade pappa mot Alice, speciellt när det gällde mig i alla fall.
   Jag satt i samma ställning i säkert flera minuter, jag orkade inte hålla räkningen. Tillslut kom Alice skuttande ner med pappa tätt i hälarna. Jag tog bort händerna från öronen och började hugga in i frukosten. Undra vem som hade vunnit, troligen Alice. Pappa nickade till svar, Alice var vinnaren.
   Alice kvittrade plötsligt till av glädje. Svaret kom nästan direkt, en bil hördes utanför och jag hoppade genast upp ur stolen av ek, och blev otroligt glad. Och det kunde jag inte skylla på Jasper, för han var inte här. Jag kollade på pappa för att försäkra mig om att jag hade rätt, han nickade. Jag slängde mig mot dörren och började förtvivlat rycka i handtaget som inte vill upp, jag höll på som en galning tills jag insåg att dörren var låst. Jag låste fort upp den och slängde mig ut i en varm hård famn. Jag skrattade av glädje och tryckte mig närmare hans bröst som för en gångs skull bar tröja.
   ”Hej Nessie”, viskade Jacob i mitt ena öra.
   ”Jake”, mumlade jag, och han skrattade så att jag skakade.
   Jacob kysste mig på pannan och drog sedan bort mig så att han skulle kunna se mig, han studerade mitt utseende ett tag. ”Du ser ut som igår.”
   Jag kollade på honom med en undrande blick. ”Vad hade du väntat dig?
   ”Jag vet inte, jag har inte vant mig med att du knappt utvecklas mer.”
   ”Då kan jag påminna dig Jake om att jag snart fyller sju.” Jag log.
   ”Snälla, säg inte det! Det känns som om jag är en snuskgubbe som har kidnappat dig.”
   ”Vadå?” Jag kollade förvånat på honom.
   ”Jag är tjugotre och du är snart sju. Det känns ganska fel, ur mänsklig synvinkel.” Jacob grimaserade.
   ”Jag bryr mig inte”, muttrade jag och trängde mig in i hans famn igen. ”Varför är du här föresten?”
   ”Bella bad mig skjutsa dig, hon vill inte skämma bort dig första dagen i skolan”, svarade Jacob och kramade om mig. ”Det är väll okej?”
   ”Mm”, Jag sög in mig hans underbara skogsdoft. Mamma sade ofta att hon tyckt om den som människa.
   ”Vad bra”, jag kände hur han kollade över mig, han kollade förmodligen på pappa.
   Jag drog mitt högra pekfinger över hans kind, så att han verkligen skulle veta att jag var glad över det. Han skrattade och jag insåg att han fortfarande tyckte att det var märkligt med min förmåga.
   ”Du tycker fortfarande inte om det här, va?” muttrade jag.
   ”Na, jag vet inte riktigt. Det är kusligt”, han släppte mig och jag lät min hand falla ner.
   Jag nickade och tog hans hand. Vi gick in och han stängde dörren efter oss.
   ”Är det okej i fall jag går till badrummet”, frågade jag och kollade på Jacobs ansikte, det var grövre än mina föräldrars men det fanns en otrolig skönhet i det.
   Jacob log till svar och jag sprang fort upp till badrummet, när jag stängde dörren hörde jag att en annan dörr öppnades, Rosalie och Jasper var tillbaka. Jag orkade inte springa tillbaka och säga hej till dem, det skulle jag få tid till senare.
   Jag kollade i helkroppsspegeln och insåg att jag inte hade kollat hur jag såg ut. Tunikan såg bra ut mot min bleka hud, Alice hade smetat på en svag brun ögonskugga som smälte in med mina chokladbruna ögon. Däremot mitt hår, varför satte hon alltid upp det! Mina bronzefärgade lockar såg kusliga ut då. Jag tog ur tofsen och tog den närmaste borsten och började borsta. Alice hade gjort ett bra jobb med mitt hår redan så det tog inte så lång tid. Sedan borstade jag tänderna, jag behövde aldrig leta efter min tandborste. Esme såg alltid till att lägga den på sin ensamma plats i en liten hylla.
   ”Nessie!” hörde jag pappas röst säga. ”Är du klar snart?”
   Jag nickade och visste att han hörde mitt svar i tankarna ”ja, snart”.
   ”Bra”, Pappa förde vidare meddelandet till alla andra, varför behövde han det?
   Jag hörde hur dörren öppnades igen och Emmetts välkända skratt ekade genom huset.
   Jag skölde av munnen och sprang genast ner. ”Hej”, mumlade jag när jag kom ner, Mamma och Emmett stod vid tröskeln och Emmett såg ovanligt glad ut.
   ”Nu du Bella”, flämtade hon mellan hans skrattattacker. Mamma såg ganska missnöjd ut.
   ”Vad har hänt”, frågade jag, medans pappa skrockade och Alice fnittrade, Jasper skakade bara på huvudet. Rosalie däremot såg ut ungefär som jag kände mig.
   ”Emmett vann vårt vad”, mumlade mamma så lågt så att jag undrade om det verkligen skulle ha ramlat ur hennes mun.
   ”Vadå för vad?” Jag kollade på Rosalie som verkade förstå, hon log. Jacob verkade också förstå då, eller på ett ungefär i alla fall. Jag kände mig dum när jag visste minst.
   ”Inget”, mamma kollade missnöjt på pappa som genast slutade skratta.
   ”Så hur står det till med huset?” Emmett skrattade nu så högt att jag började fundera på om han inte skulle ramla snart, men det skulle han såklart inte.
   ”Tyst!” väste mamma. ”Nessie är här inne!”
   ”Vadå, kan man i fråga, ” Emmett höjde på ögonbrynen i en konstig grimas.
   ”Emmett”, sade pappa och han verkade mena att han skulle sluta.
   ”Hallå, vi slog faktiskt vad och hon förlorade!”
   Jacob harklade sig.
   ”Oj, vi glömde att släppa ut hunden”, muttrade Rosalie, jag fattade inte varför de alltid skulle vara så otrevliga mot varandra.
   Jacob log missbelåtet. ”Nessie vi drar, jag tror de klarar sig utan oss.”
   ”Håller med”, svarade jag och gick förbi mamma och Emmett med Jacob tätt i hälarna. ”Hej då!”
   ”Vänta”, mamma grep tag i min hand. ”Ta hand om dig Renesmee.” Hon var som alltid orolig när jag skulle åka någonstans utan henne. Pappa hade försökt förklara det hur många gånger som helst, att mamma aldrig kommit över när hon skulle ”rädda” hennes egen mamma. Men det visade sig vara en bluff, efter det så hade hon tydligen nästan alltid varit orolig.
   Jag satte den andra handen på hennes kind och visade henne att jag tänkte ta hand om mig, och att jag skulle trivas i skolan. Det sista var inte sant men jag tänkte inte på det. När jag tog bort handen så log hon, hon hade gått på det. Jag kände att någon kollade på mig, pappa troligen. Han var nog orolig över att jag överdrev. ”Ta det lugnt pappa!” tänkte jag och jag kände mig inte så iakttagen som förut.
   ”Tack”, mamma kollade på mig med hennes gyllene ögon som glödde av kärlek, jag undrade om mamma inte hade en förmåga som Esme också , det där med kärlek var något som mamma tydligt visade och hon var alltid glad när jag var det. Hon kanske hade någon annan egenskap, kanske inte som Esmes utan något som sammanlänkade mig och henne. När jag var eller såg glad ut så var hon glad och tvärt om.
   Jacob tog min hand och drog mig mot hans lånade Golf.
   ”Vad pratade de om igentligen?” frågade jag när jag var säker på att vi var på säkert avstånd från huset.
   ”Äh, jag tror inte jag ska, hm… säga det”, mumlade Jacob till svar.
   Jag kollade på Jacob med en bister min.
   ”Åh, Nessie! Okej, öh… De slog nog vad om att Emmett skulle få börja prata om… Bellas privatliv, eller… troligen”, Jacob grimaserade.
   ”Jaha”, jag suckade och fick svaga minnesbilder av att mamma slog sönder ett stenbord. ”Och han vann och nu kommer han bara kunna prata om det, har jag rätt?”
   ”Troligen”, Jacob bytte ämne. Jag visste att han en gång i tiden, innan jag var född, hade varit i ett så kallat krig med pappa om min mammas hjärta. Lite komiskt enligt mig, om hjärtat. Om det skulle slå eller inte, och vem det skulle tillhöra. ”Så, hur ska du klara dig i skolan?”
   ”Inte vet jag, hur klarade du dig?” Jag skrattade och Jacob log, det gjorde han ofta när jag skrattade.
   ”Jag vet inte, kompisar typ.”
   ”Oj! Då har jag ett litet problem”, jag skrattade men Jacob gjorde inte det, han såg ut som om han var ett åskmoln.
   ”Säg inte så!” Han betonade orden och kollade strängt på mig.
   Jag fnös och kollade ut genom fönstret, han var alltid jobbig när det gällde mig.

 

   Jacob svängde upp på parkering och stannade bredvid skogsdungen så låg på utkanten.
   ”Hej då”, mumlade jag och kollade sedan på Jacob ansikte, han såg ut att vara besviken på sig själv. ”Jake?”
   ”Ska jag följa med in?” föreslog Jacob med en skrovlig röst.
   ”Nej det behövs inte, hitta på något med Seth och ha roligt. Jag behöver ingen livvakt”, jag trodde inte riktigt på mina ord. Jag vill att han skulle följa med in, och jag vill alltid ha honom som livvakt, nästan hela tiden i alla fall. Jag log ett leende som kändes som en grimas och klev ur bilen.
   Jacob kollade på mig, hans mörkbruna ögon hypnotiserade mig. Jag skakade på huvudet och kollade sedan tillbaka, en glimt i hans öga fick mig genast att tro att han inte skulle roa sig med Seth.
   Jag stängde dörren och började gå med ostadiga ben, tur att jag hade glömt mina gympaskor i Jacobs bil annars hade jag fått gått med högklackat. Inte för att det var svårt och för att jag skulle ramla i dem, men jag kände mig mer hemma i mina slitna skor, som Alice hatade för övrigt.
   ”Hej!” ropade en tjej som kom springande mot mig i ett par högklackade skor, som hade fått Alice att busvissla av glädje av att någon tyckte som hon. Tjejen hade ett par stora isblåa ögon och kolsvart hår som fick henne att se ut som en liten sagofigur, för hon var inte speciellt lång, tio centimeter kortare än min en och sextio, fast med hennes klackar så var vi nog lika långa.
   ”Hej”, muttrade jag och hörde hur Jacobs bil körde iväg. Tjejen verkade inte höra mig, det var så lätt att glömma att människor hade sämre hörsel än mig. Så jag ropade ”hej” en gång till.
   Hon kom fram efter ett tag, det kändes som en evighet. Hon log och jag såg en brist i hennes utseende, hennes två framtänder var ovanligt stora.
   ”Hej, du är väll Renesmee? Jag heter Josefine, trevligt att träffas!” Jag nickade när hon frågade om jag var Renesmee.
   ”Nessie, desamma”, svarade jag artigt. Pappa hade försökt lära mig allt om att vara artig.
   ”Så,” hon sträckte sig efter min hand som jag genast drog undan, hon trodde nog att det var så att jag inte tyckte om att hålla främlingar i hand. Men det var för att jag hade alldeles för hög kroppstemperatur som skulle chockera henne. ”Vart ska du?” frågade Josefine efter ett tag.
   ”Hus ett”, svarade jag och pekade på det huset framför oss som bar en stor etta.
   ”Vad roligt! Jag ska också, engelska va?” Hon verkade ganska uppspelt, en ny Alice. Fast i skolan, jag suckade.
   ”Mm”, jag började gå, långsamt, med Josefine före mig.
   ”Josefine!” ropade någon bakom oss när hon öppnade dörren till oss.
   ”Inte en till!” suckade jag så lågt att bara jag kunde höra det.
   ”Hej Isac, var inte du sjuk?” Hon ställde sig lutad mot dörren som hon öppnat, jag lade märket till att hon bar en Gucci väska och någon slags märkesklänning som var ljusrosa som väskan. Konstigt att hon bodde här.
   Killen som hette Isac kom springande mot oss andfådd, han hade ett par helt svarta ögon som granskade mig noggrant och ljusbrunt tillrufsat hår som stod åt alla håll. ”Mamma tvingade mig”, han hostade och när han kom närmare så insåg jag att han såg ovanligt blek ut, men alla hans finnar gjorde att jag genast drog bort tanken på vampyr. ”Hej Renesmee!” Bra att han inte låtsades veta att jag inte var den nya.
   Jag chockades sedan av dofterna av deras blod som inte hade gjort något tills en svag bris blåst förbi. Jag höll andan, för sånt hade jag märkt var ganska enkelt. Jag nickade mot honom som en hälsning och gick sedan in. Jag försökte slappna av och började sedan andas, det gick bättre nu när jag visste att jag var omringad av människoblod. Jag visste att det skulle bli en jobbig dag men det skulle ha varit jobbigare om jag varit helvampyr. Jag tänkte så medans jag hörde allt mer ljud, som jag gissade kom ifrån klassrummet jag skulle in i, i slutet av korridoren.
   ”Så, ännu en Cullen har börjat här”, det var ingen fråga som Isac hade ställt till mig bara ett konstaterande.
   Jag nickade till svar, mamma hade varnat mig för det här. Att vara en Cullen i skolan betydde att man förr eller senare blev utfryst av sina kamrater för att man var annorlunda och bättre än alla andra. ”Jag är pa, Edwards kusin” försäkrade jag, ”om ni undrar.”
   ”Jag tänkte just fråga dig det”, hon lät inte så intresserad och jag började genast tro att hon utnyttjade mig så att hon skulle bli populär idag och någon dag framöver.
   Vi gick tysta resten av biten till klassrummet, och när vi var framme så öppnade Isac dörren. Jag klev in och alla som hade pratat så himla ljudligt blev helt tysta, det gjorde att jag hörde hur alla killars hjärtan slog fortare och tjejernas stannade av chock. Jag kände hur mina kinder blossade. Jag kunde tyda deras tankar utan pappa, de tyckte att jag var vacker. Jag vill sucka men vågade inte så det blev en liten tyst. Jag gick hela vägen längst bak och satte mig på en tom plats vid ett tomt tvåmanna bord. Jag kollade ner i mitt knä och märkte inte att alla började prata igen och att läraren Gullim kom in. Jag märkte detta först när lärarens märka mansröst sade mitt namn; ”Renesmee Cullen?”

   Dagen drog sig långsamt förbi, vid lunchen började allas blickar avta. Som tur var så satt bara Josefin och Isac bredvid mig när vi åt, några kom och sade hej men inget mer. Under alla lektioner satt jag ensam, Josefin smög sig ibland fram till platsen bredvid mig men jag försökte att inte bry mig.
   När den efterlängtade skolklockan äntligen ringde ut så var jag först utanför skolan. Jag sprang, i mänsklig hastighet, mot Jacob som stod lutad mot Golfen längst bort från alla andras bilar. Jag kastade mig i hans trygga famn när jag äntligen var framme vid hans bil, Jacob skrockade.
   ”Har du haft en rolig dag Nessie?” undrade Jacob när vi stått i samma ställning så att vi säkert började dra till oss allas blickar, alla kollade säkert på Jacob, min Jake…
   ”Nej”, muttrade jag ett långt tag efter när jag bröt mig ur mina drömmerier om att alla tjejer borde vara så himla avundsjuka på mig för att jag kramade Jacob, det var verkligen tur att han bar tröja. Hans armmuskler syntes som gjorde så många killar förskräckta, men om tjejerna fick se Jakes magmuskler… ja då skulle nog alla skrika och kasta sig på honom.
   ”Varför då”, frågade Jacob när han satte mig i passagerarsätet, han drog bort mina klängiga armar och gick sedan till sida av bilen. När han satte sig fortsatte han. ”Har Josefin gjort något?”
   Jag hajade till. ”Du! Du har tjuvlyssnat!” anklagade jag honom och satte mitt pekfinger på hans bröst.
   Jacob tog bort den. ”Jag är inte den största boven”, försvarade han sig.
   Jag började bokstavligen koka av ursinne när jag förstod. ”Pappa!” Jag gnisslade tänder och spände fast mig fast att det var onödigt.
   Jacob startade motorn, medveten om min ilska. ”Snälla Nessie, bli inte arg.”
   Om blickar kunde döda så skulle nog min blick mot Jacob gjort det nu. Efter en lång stund medans motorn stod på tomgång så kollade jag sedan bort ut på himlen, som hade börjat släppa ifrån sig regn.
   ”Snälla”, Jacob började köra men kollade mig i nacken, det kände jag i alla fall.
   ”Jag har fan sagt att ni inte fick i minst ett halvår!” skrek jag så att jag själv blev mer häpen än Jacob, jag började gråta. En mänsklig sak jag gärna var utan.
   Jacob blev förtvivlad, han hatade att såra mig, och att se mig gråta. ”Nessie, snälla sluta. Åh, vad har jag gjort!”
   Jag kollade på Jacob och såg att hans ansikte visade mer än rösten. Jag snörvlade, och slutade som på befallning.
   ”Kan du förlåta mig Nessie?”  Det var första gången någon av oss sade något sedan skolan, vi var redan vi svängen mot huset.
   Jag visste inte vad jag skulle så jag svarade inte.
   ”Bella är inte inblandad, så snälla var inte sur på henne”, sade Jacob när han insåg att jag inte skulle svara.
   ”Vadå?” Jag kollade förvånat på honom.
   ”Hon sade till Edward att inte göra det”, svarade Jacob, en gnistra glädje fanns när han talade. Han var nog glad över att jag sade något.
   ”Jaha”, mumlade jag och kollade ut igen där massor av grönt åkte förbi fönstret.
   Vi var tysta resten av vägen men när det ståtliga vita huset blev synligt så var jag tvungen att fråga. ”Kommer du med in?”
   ”Såklart!” Jacob log mot mig när jag kollade på honom igen och jag rodnade. Han stängde av motorn med nyckeln och klev ut, samtidigt som mig.
   Jag hörde att en dörr stängdes och sedan var jag omfamnad av mamma. ”Hur gick det i skolan gumman?” Hon kramade mig alldeles för hårt, hon glömde att jag faktiskt behövde andas.
   ”Bra”, flämtade jag och mamma lättade greppet.
   ”Verkligen?” hon kollade på mig med en frågande blick, hon visste att jag dolde något som vanligt. Hon var ju som sagt min mamma.
   ”Ja”, svarade jag efter en lång paus. ”En tjej som heter Josefine var jättetrevlig, och även Isac hennes kompis.”
   ”Men vad bra!” Mamma skulle troligen fråga ut pappa om det senare, men jag lovade fort mig själv att komma först.
   ”Var är pappa?” jag drog mig ur mammas grepp och kollade långsamt runt mig. Jag uppfattade att Esme och Rosalie stod i köket och lagade ägg, Carlisle vandrade runt, långsamt för att vara en vampyr. Jasper, Alice och Emmett märkte jag inte av. Pappa verkade också vara borta, han var säkert i vårat hus, som mamma fått i present den dagen hon fyllt nitton
   Mamma svarade samma sagt som jag trott. ”Huset”, hon kollade på Jacob. ”Stannar du?”
   ”Om det går bra Bella så gör jag gärna det”, han log mot mig när jag vände mig om, jag kände hur jag höll på att smälta genom jorden. Hans leende visade hans bländande vita tänder och hans ögon smalnade men hans ögon glödde fortfarande. Mitt favoritleende.
   ”Såklart att det går bra Jake”, mamma skrattade lågt, troligen åt mig.
   ”Hm, jag ska lämna… öh, fixa några saker i huset”, jag kollade på mamma medans jag sade det så att jag inte skulle börja stamma, en sak jag hade börjat gör i Jacobs närhet ibland.
   Då fattade mamma nästan genast, hennes ansikte blev hårt men hon försökte dölja det. Men som vanligt så gick det inte. ”Öh… okej”, hon såg på Jacob med en blick som sade att han skulle få förklara allt för henne när jag lämnat dem.
   ”Jake, kan du följa med?” Jag kollade direkt på honom nu, för om jag hade kollat på mamma hade hon gett sig på mig med hur många frågor som helst och hennes mördande blick.
   Jacob såg lättad ut. ”Ja, det kan jag väll”, hon gav ifrån sig en djup pust som mamma såklart hörde. Han tog genast min hand. ”Bella” sade han lätt, och lite lekfullt. Ibland så var han inte så mogen som han borde vara.
   Jag såg lite fort på mamma som såg jättefrustrerad ut, hennes gyllene ögon var mycket svartare än imorse. Sedan kollade jag på Jacob som flinade, han ryckte i min hand och vi sprang så fort vi kunde ifrån mamma, som troligen höll på att överväga om hon skulle springa efter eller om hon skulle tala med mig, Jacob och pappa senare.



Kommentera på min andra blogg: http://thetwilightsagalove.blogg.se där jag även kommer lägga upp resten.


Julen är över...

Hej,

skönt att vara ensam. Inte så att jag inte gillar släkten men jag är en sånn himla osocial person och då slappnar jag av och kan äntligen lägga mig ner och läsa, min favorit syselsättning. Men men, jag har haft roligt. Fick lite saker, ska ta kort på dem sedan och jag ska även lägga in några egobilder som jag har tagit. Haha såklart!


Magont, inte än.



klockan 18:00 kommer min mormor och morfar! Hehe, längtar faktiskt.

En sak jag har märkt med att vara 13, eller att man ska fylla 13 samma år är att man inte får så himla ont i magen innan jul och födelsedag! Bra, enligt mig. Men dessvärre känns det ännu inte som jul, mna får väll hoppas att det ändras imorgon.


Dagens klipp (äntligen!)

Hej,

ni måste bara se den! Min älsklinglåt just för tillfället!!!




Julbloggande


Hej,

ville bara ta att säga att mina släktingar börjar komma imorgon och då kommer jag knappt hinna blogga, för mamma har sagt att när mormor och morfar kommer så är det förbjudet med dator. Men jag får försöka fixa någon ledig tid när det går bra.


Dan före - dan före - Dopparedan!

Nu är det inte långt kvar till jul!

Har passat en hamster idag, hehe, men han sov hela tiden i sitt rör. Maggan blev såklart förälskade, haha det är min hund det xD

Det har varit 14 minusgrader idag, rekord! Men på julafton ska det tydligen bli en plusgrad, synd... Men snön ligger kvar som ett vitt täcke. Det är tur!

Nu ska jag snart baka julgodis, men innan det ska jag försöka att skriva så långt som möjligt på min egna fanfic fort. på Breaking Dawn, Sunrise.


Nice ^^


Test

Gör samma som du bianca, få se vem jag blir...

Bella:
[/] Du lyckas ofta hamna i trubbel.

[X] Du har ofta svårt att hålla dig på fötter.

[ ] Har du bestämt dig för något, så gör du det utan att ändra på något.

[ ] Du gråter när du blir riktigt arg.

[ ] Du är envis.

[ ] Tänker alltid på andras säkerhet före din egen.

Summa: 1,5


Edward:
[ ] Ser dig själv som ett monster.

[ ] Du springer snabbare än de flesta.

[ ] Du har svårt att hålla dig borta från dem du älskar.

[ ] Du är en bra människoläsare. Ser när folk e ledsna osv

[x] Du gillar klassisk musik.

[ ] Är musikalisk i huvudtaget.

Summa: 1


Alice:
[X] Du är sprallig och hoppig.

[X] Ser framtiden på ett annat sätt än andra. (undrar om jag inte ser något som alla andra hehe)

[ ] Du tar gärna chansen att hjälpa andra att planera stora händelser.

[X] Du har ditt egna sätt att se på mode.

[X] Du gillar att överraska folk.

[X] Får ofta höra att du är "Liten men irriterande".

Summa: 5


Emmett:
[ ] Fysiskt starkare än de flesta.

[X] Rå humor, skrattar åt allt.

[ ] Gillar att vara med i olika vad.

[ ] Ger ifrån dig känslan "Kraftig men bekväm".

[ ] Ger dig gärna in i en fight för skojs skull.

[ ] Ser dig själv som storebror/syster till dina vänner.

Summa: 1


Rosalie:
[ ] Många ser dig som vacker.

[ ] Håller dig gärna för dig själv.

[ ] Inte rädd att visa vad du tycker.

[ ] Utnyttjar andra för att få vad du vill ha, även om du måste möta en eller annan konsekvens för det.

[ ] Svårt att acceptera den du är.

[X] Hanterar allt på ditt egna sätt.

Summa: 1


Jasper:
[ ] Många kommer till dig för att få tröst.

[ ] Har en lugnande verkan hos andra.

[ ] Har levt ett annorlunda liv, men insett att det du lever nu är bättre.

[ ] Håller dig på avstånd när du märker att saker blir för svåra för dig.

[ ] Fightar gärna för skojs skull.

[ ] Blir lätt frustrerad när ingen förstår dig.

Summa: 0


Carlisle:
[ ] Har lätt att hantera sådant som borde vara svårt för dig.

[ ] De flesta litar på dig.

[ ] Vill leva för att kunna hjälpa andra till ett bättre liv.

[X] Du håller din familj närmast av allt.

[X] Du får lätt nya vänner på grund av ditt sociala liv.

[X] Du skulle inte klara av att leva själv.

Summa: 3


Esme:
[ ] Du ger alla en chans att bli älskade.

[ ] Du får ofta höra att ditt hjärta är gjort av guld.

[ ] Du låter dina närmaste göra det de tror är rätt för att få ett bättre liv.

[ ] Du accepterar ditt liv på grund av vilka du lever med.

[X] Du skrattar åt det mesta.

[X] Du älskar att vara social.

Summa: 2


Charlie:
[ ] Du använder ofta orden "Safety First" när du arbetar.

[ ] Du har svårt att ta emot komplimanger.

[ ] Du är helt inne i sport.

[X] Dina köksvanor är inget att skryta om.

[ ] Du står nära naturen.

[X] Vill det bästa för dina närmaste.

Summa: 2


Jacob:
[ ] Du har mycket muskler.

[X] Du skäms inte för att du gör vad som helst för att få det du vill ha.

[ ] Du är helt inne i allt som har med bilar att göra.

[ ] Din familj och du bor lite avskilt från resten av civilisationen.

[ ] När du väl börjat älska någon, så kan du inte sluta älska personen.

[ ] Du har lätt att förstå dina närmaste vänners tankar.

Summa: 1


Reneé
[ ] Man har svårt att motstå dig.

[ ] Du visar lätt vad du tycker och tänker.

[ ] Är inte så pratglad av dig, bara när det väl behövs.

[ ] Är en perfekt blandning av dina föräldrar.

[ ] Vissa ser dig som ett hot, andra bara som en gåva till världen.

[X] Oftast glad för ingenting.

Summa: 1

Resultat: Alice

//Ida (alice xD)


Marräng Tomte

Jul lov, 2 dagar kvar till julafton = Dan före dan före DOPPAREDAN!
Idag gick vi sista dagen i skolan, alla i klassen bakade och vi hade knytis i klassrummet,
vi såg film: Borat,
Jag bakade marräng tomtar.

Recept på marräng tomtar

Recept ca 40 st
• 3 st äggvitor
• 2 dl socker

        • block choklad

Gör så här
1. Vispa äggvitorna och sockret i en rostfribunke. till en fast smet. (du ska kunna he skålen upp och ned vänd åvanför huvudet utan att det ska fara ut något.)
Spritsa ut tomtarna på en bakplåtspappersklädd plåt.
Sätt in plåten i ugnen i 130grader i 30 minuter.

2. Låt tomtarna svalna.
Smält blockchoklad i en liten skål i kokande vatten = vattenbad.
Måla med ex. en tandpetare ögon, mun, mössa och andra dekorationer.
Låt chokladen stelna innan de är färdiga för servering.

(du kan även byta tomtar till snöguppar eller spöken)

//Ida

Volley boll-spök bäbisar

Hej alla glada, (och alla sura)
Idag har det varit Volley Boll turnering, 7a, ähm, vi var ju inte prescis bäst på plan,
vi förlorade 3/3, not so good, men vi var på glatt humör - i alla fall jag,-som vanligt. :]
7a fick färgen vit och vi klädde ut oss till spök bäbisar - inte mitt förslag, själv ville
jag att vi skulle vara ett Lucia tåg, eller änglar, men det ville inte andra halvan av vår klass.
På mig hade jag en vit lucia klänning, ett silvrigt halsband (som en kedja) och tuperat hår.
Nice ;) HAHA! Vi skrev med vit ansikts färg BU! i pannan, alla fick det rätt vänt, utom jag, som
självklart gjorde fel - tittade i spegeln, vilket ledde till att det stod !UB - sämst.
Men vi van priset för bästa utklädnaden YEY!
HAHA!

Jag, Frida och Bianca hade julklapps utdelning idag.
Bianca fick av mig en glasskål med en plast blomma från Mio - svårt att förklara.
Och av Frida fick hon ett presentkort laddat med 100 kronor på Gina.
Frida fick av mig ett handgjort armband och örhängen handgjorda från Pärl-Kiosken,
en liten pärl affär brevid Expo i Umeå-på Teg.
Av Bianca fick hon en sjal från Gina (?tror jag att det var) och örhängen.
Jag fick av Bianca ett linne med ett gulligt tryck från Monki, och av Frida fick jag ett
presentkort på Konstnärs shoppen (en hobby jag har-målning)

Hur har ni haft det idag?

// Leonessa Ida (es back)

Jihoo!

Jihoo!

Avatar är f*n den bästa filmen på länge! Bland de bästa jag sätt, den hade sån himla fin miljö och animeringarna var helt fantastiska! ÄLSKAR DEN helt enkelt! Ni måste bara se den!

Nu ska jag plus min syster och mamma klä granen men först ska jag gå ut med Maggisch, hehe öven kallad Maggan... haha, vi har lite lustiga smeknamn på henne som typ fisbobba, *suck*, men jag kallar inte henne det!

//Bianca

Söker

Image and video hosting by TinyPic


Namnbricka

Hejsan Svejsan!

Har fixat en "namnbricka", hehe, hade lite tråkigt... -.-'


Ny blogg

Ny blogg!

Har nu skaffat en Twilight-blogg som heter; http://thetwilightsagalove.blogg.se besök gärna den och kommentera. Det har inte kommit så mycket än, men ska försöka få igång mer imorgon!

//Bianca

Skrivoman

Hehe,


Jah ^^

Jag har typ blivit skrivoman, haha, jag har skrivit 14 A4:an (handskrivna)! Hihi, det är min fort. till Breaking Dawn (fanfic). Ska skapa en blogg till den där jag lägger upp alla kapitlerna jag kommer på och lite annat, typ en Twilight-blogg... hmm... vi får se ^^

//Bianca

JULLOV!

It's JULLOV(e)!

Jippi!

Hehe, hade en ganska OK julavslutning faktiskt, slutade tio över tio ungefär, fast vi skulle slutat halv xD, haha!
När vi var med bg (basgruppen/klassen) så var det ganska tråkigt, men sedan på konseren (?) så blev de roligare! Speciellt i slutet när några lärare och två elever körde en rocklåt! Hehe, älskar den! Tyvärr så fick jag inte med den på film för mitt minne är fullt men ska be Joey skicka över den sedan ^^

Några bilder;


hehe, fint Bianca xD


Vårt fina lilla snöstorm utan för skolan (från igår)


Jag vet, bilden är sååå himla ful men så här röd blir jag när det är kallt :Z (i går)

//Bianca

P.S. Det var - 10*C när jag gick till skolan nu är det - 8*C, kallt!

Skolavslutning

Hej,

har skolavslutning snart! Lägger upp mer senare idag. Måste bli mer aktiv!!!

//Bianca

Några till klipp...

Hehe,





//Bianca

Ida

Hej, jag skriver ett snabb inlägg, skriver mer imorgon.
Jag vill passa på att tacka SOFIA & JOEY för de fina breven jag fick med i Biancas.
Jag lovar att jag ska svara på era också, men först ska jag försöka svara på alla frågor Bianca skickade.
Om ni undrar så var det 8 papper i brevet varav 6st var från Bianca, ett från Sofia och ett från Joey.

HAHA!

(har ny blogg: www.midnightaragorn.blogg.se)

//Ida

Twilight-klipp (interjuver m.m.)

Hehe, några Twilight-filmer;
















Haha, älskar alla speciellt den där Rob biter Tyra ^^, haha love it!

//Bianca

Besök...

Snöö!

Hehe, det snöar för fullt där ute och kalt är det också! *Burr burr*, hihi, men jag gillar det. ^^

Idag så var skulle jag jobba som elevguide till några som kanske ska börja i min skola nästa år, för deras skola ska läggas ner. I alla fall jag har haft ganska mycket fördommar om de i den skolan och jaa... de visade sig vara helt rätt! Tex så stirrade en kille på mig och Sofflan hela tiden! Jag lover, scary :Z. Och de pratade typ hela tiden och deras ena lärare upprepade hela tiden mitt och Sofflans namn, som om vi inte redan hade skämt ut oss. Ja, sen när vi skulle gå hem så började några killar mucka med Madde, och det slutade med att Madde fick en sulad snöboll i ögat! Och läraren reagerade knappt! Sh*t!

Jaja, lite roligare saker nu då! Har börjat skriva min egen fortsättning på Twilight-böckerna ur Nessies synvinkel. Tänker lägga upp ett kapitel då och då, men rekomenderar att man har läst ALLA böckerna först.

//Bianca

Snööö!

Hehe,

vet ni vad?
Det snöar och ligger snö på marken! Eller, haha, det började i fredags lite till och från men nu ligger det mer än förut. Inte så mycket, men ändå! Man får vara glad när det väl snöar ^^*.

Har inte skrivit ett vettigt inlägg på ett tag, hmm, vet inte varför men jag har typ inte haft något roligt att berätta. Typ, som sagt... hehe.

//Bianca

New Moon... again. + bilder

Jupp,

Du ser rätt, ska kolla på New Moon igen. Med Vewe den här gången.

Image and video hosting by TinyPic

Haha, jag e lite lustig men men vad gör man inte för att ens kompis ska få se sin "älskade" Taylor. Haha!...

Hmm... ska åka vid typ två tiden, för Vewe ska handla julklappar ^^

Några roliga bilder som jag hittat;

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Källa

Twilight-Test(er):

Bella:
[ ] Du lyckas ofta hamna i trubbel.

[ ] Du har ofta svårt att hålla dig på fötter.

[ ] Har du bestämt dig för något, så gör du det utan att ändra på något.

[ ] Du gråter när du blir riktigt arg.

[ ] Du är envis.

[ ] Tänker alltid på andras säkerhet före din egen.

Summa: 0


Edward:
[ ] Ser dig själv som ett monster.

[ ] Du springer snabbare än de flesta.

[ ] Du har svårt att hålla dig borta från dem du älskar.

[ ] Du är en bra människoläsare. Ser när folk e ledsna osv

[x] Du gillar klassisk musik.

[ ] Är musikalisk i huvudtaget.

Summa: 1


Alice:
[ ] Du är sprallig och hoppig.

[ ] Ser framtiden på ett annat sätt än andra.

[ ] Du tar gärna chansen att hjälpa andra att planera stora händelser.

[ ] Du har ditt egna sätt att se på mode.

[x] Du gillar att överraska folk.

[ ] Får ofta höra att du är "Liten men irriterande".

Summa: 1


Emmett:
[ ] Fysiskt starkare än de flesta.

[x] Rå humor, skrattar åt allt.

[ ] Gillar att vara med i olika vad.

[ ] Ger ifrån dig känslan "Kraftig men bekväm".

[ ] Ger dig gärna in i en fight för skojs skull.

[ ] Ser dig själv som storebror/syster till dina vänner.

Summa: 1


Rosalie:
[ ] Många ser dig som vacker.

[x] Håller dig gärna för dig själv.

[ ] Inte rädd att visa vad du tycker.

[ ] Utnyttjar andra för att få vad du vill ha, även om du måste möta en eller annan konsekvens för det.

[ ] Svårt att acceptera den du är.

[ ] Hanterar allt på ditt egna sätt.

Summa: 1


Jasper:
[ ] Många kommer till dig för att få tröst.

[ ] Har en lugnande verkan hos andra.

[ ] Har levt ett annorlunda liv, men insett att det du lever nu är bättre.

[x] Håller dig på avstånd när du märker att saker blir för svåra för dig.

[ ] Fightar gärna för skojs skull.

[ ] Blir lätt frustrerad när ingen förstår dig.

Summa: 1


Carlisle:
[ ] Har lätt att hantera sådant som borde vara svårt för dig.

[ ] De flesta litar på dig.

[ ] Vill leva för att kunna hjälpa andra till ett bättre liv.

[ ] Du håller din familj närmast av allt.

[ ] Du får lätt nya vänner på grund av ditt sociala liv.

[ ] Du skulle inte klara av att leva själv.

Summa: 0


Esme:
[ ] Du ger alla en chans att bli älskade.

[ ] Du får ofta höra att ditt hjärta är gjort av guld.

[ ] Du låter dina närmaste göra det de tror är rätt för att få ett bättre liv.

[ ] Du accepterar ditt liv på grund av vilka du lever med.

[x] Du skrattar åt det mesta.

[ ] Du älskar att vara social.

Summa: 1


Charlie:
[ ] Du använder ofta orden "Safety First" när du arbetar.

[ ] Du har svårt att ta emot komplimanger.

[ ] Du är helt inne i sport.

[ ] Dina köksvanor är inget att skryta om.

[ ] Du står nära naturen.

[x] Vill det bästa för dina närmaste.

Summa: 1


Jacob:
[ ] Du har mycket muskler.

[ ] Du skäms inte för att du gör vad som helst för att få det du vill ha.

[ ] Du är helt inne i allt som har med bilar att göra.

[ ] Din familj och du bor lite avskilt från resten av civilisationen.

[ ] När du väl börjat älska någon, så kan du inte sluta älska personen.

[ ] Du har lätt att förstå dina närmaste vänners tankar.

Summa: 0


Reneé
[ ] Man har svårt att motstå dig.

[ ] Du visar lätt vad du tycker och tänker.

[x] Är inte så pratglad av dig, bara när det väl behövs.

[ ] Är en perfekt blandning av dina föräldrar.

[ ] Vissa ser dig som ett hot, andra bara som en gåva till världen.

[x] Oftast glad för ingenting.

Summa: 2

Resultat: Reneé



Jag får väll hoppas att jag är Jane... haha, jag vet inte riktigt ifall jag passar in i Volturi, men men...

//Bianca


Eclipse Movie and Breaking Dawn


Ida!?!

Ida!...

Var är duu!?!

//Bianca

Vinnarlåten

Hej,

här kommer vinnarlåten med både Erik och Calle:




Så vem är bäst?

Njut av låten!

//Bianca

Erik is the winner

Och Erik vann.

Inte oväntat, men ja... jag har hejat på Calle hela dagen, men men... jag tror Calle ändå kommer gå såå himla långt!
Lägger upp låtarna imorgon.

Sov gott
//Bianca

Calle eller Erik?

Ja vem vinner, Calle eller Erik?

Själv hejar jag på Calle

//Bianca

I'm a vampire! (Bildbevis)

Här kommer ett bevis på att jag är en vampyr!;



//Bianca

:)

Hellu!

Har inte bloggat på ett tag, tyvärr. Men har inget roligt att skriva förens nu...

Joo, det är så att i skolan idag så blev Vewe helt galen i Taylor L... (han som spelar Jacob Black i Twilight), och nu har jag blivit ombedd att hitta bilder på honom och sedan fixa Om jag kunde drömma-ljudboken, och så kanske vi ska se både Twilight och New Moon i helgen! Jippi!

Dagens klipp, hittat av Ida för övrigt:
 

//Bianca

Gympa

Hallåjsan!

Nu ska jag och min lillasyster ha en gammal hedlig gympa hemma. Haha, få se hur det går xD

//Bianca


Idol Calle och Erik

Helloo!

Lägger upp alla uppträdanden som jag hittar på finalisterna.

Erik:




Calle:




Ida, kan du lägga upp fler om du hittar? Skulle vara jätte snällt ^^

//Bianca

Hur man lägger in videos från youtube

Lite hjälp som sagt ^^

Klicka för att se hjälpen:
http://i48.tinypic.com/2q8x3yf.jpg
http://i50.tinypic.com/2vaeekh.jpg
http://i49.tinypic.com/jkdag1.jpg
http://i47.tinypic.com/71o0le.jpg
http://i46.tinypic.com/k2q9y.jpg
http://i48.tinypic.com/97k56a.jpg

Hoppas det hjälper!

//Bianca

Idol 2009 final m. Calle och Erik

Nu är det bestämt...

...Calle och Erik går till final i Globen!

Jag svek Tove idag... jag röstade på Erik när skulle väljas mellan dem. Jag var tvungen! Jag vet inte varför men jag var helt enkelt tvungen.
Men att Calle skulle gå raka vägen till Globen blev en förvåning! Okey, I love him! Ärligt, vem blir inte glad över att se honom? Jag börjar le och vill ställa mig upp och dansa! Helt otroligt!

Uppträdanderna (stavning?) kommer imorgon

//Bianca

NejmenHej

Nu var det ett tag sen jag skrev ha?
jaja, nu, när jag sitter här, sjuk för övrigt.
Så kom jag på att jag har en blogg med bibb,.

så, nu sitter jag åter här.
En fråga bara Bianca, hur lägger man in klipp från y-t till blogg:n?

aja, msn funkar igen,

hmpf, jag måste värkligen skärpa mig, tipps om vad jag ska skriva? xD

:3

//Ida

Ståtliga-Vewe

Hejsan Svejsan!

Var med på Vewes ridlektion idag, och gissa hur bra hon rider! Hon rider som en kunglighet! Fast det är ju min ögon, men vad har ni att gå efter? Haha, min ögon XD


Vewe < 3 (rider på Chaquie (stavning?))


Suzuki (Vewes skötarhäst)

//Bianca


Studiedag

Haha!

Idag har jag studiedag! Haha, om mindre än en timme ska jag åka till Vewe och då ska jag, hon och hennes kompis åka till hennes stall. För hon har ridlektion, och hon har chatat (stavning?) på mig och mina kompisar hela terminen på att vi ska hänga med... och nu har min fotboll slutat så då tänkte jag att det var dax. Sen nästa vecka ska jag kanske också med, fast då är det två timmar, så jag vet inte...


Så här såg himlen ut i förrgår... som ur en saga eller hur?


Älskade frost... (Bianca ♥ Frost)


Lite mer...

//Bianca

(Min maskot ^^)


... aj?

Som sagt ... aj?

Idag har jag tagit vaccinet mot svininfluensan. Aj, har jätte ont i armen... aoou... var tvungen att lägga något kylande på det... men det blev inte bättre :'(
Men en grej var himla roligt, när Vewe skulle ta den så fick hon en "gubbe". Hon satte sig och var jättespänd. Min gick fort så jag gick för att lugna ner henne. Då sa mannen "Så du fyller år i februari?" och stack sprutan i henne och Vewe han typ knappt på att reagera och sa typ "VÄNTA VÄNTA!" och sedan insåg hon att han tagit och börja typ öhh... jag vet inte... hon reagera jätte konstigt och resten av dagen så skrattade Mimmi och jag åt det ^^

Sen på kvällen så skulle jag och Mimmi guida de som kanske ska börja i KsF, med deras föräldrar. det blev lite krångligt i början men sedan sedan gick det ok faktiskt. Det var himla roligt att svara på frågorna! Sedan så åkte jag och Mimmi tidigare än tänkt men jag hade så himla arg och så skulle hon hem så... då åkte jag också.

//Bianca


RSS 2.0